پرش به محتوا

رهبری ایران: این قرن، قرن اسلام است

بررسی‌شده
از ویکی‌خبر، مرجع خبری آزاد
سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۰، ۳۱ ژانویه ۲۰۱۲، ۰۳:۳۰:۰۰ ق.ظ.


شرکت‌کنندگان اجلاس جوانان و بیداری اسلامی دوشنبه به دیدار آیت‌الله خامنه‌ای رهبری ایران رفتند.

در این دیدار در آغاز علی‌اکبر ولایتی دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی و سپس «ضیاءالدین مورو» از تونس، «عبدالله عبده علاو» از یمن، «احمد حسن حجیری» از بحرین، «محمد علی محمد عواظ» از حماس، دکتر «خالد سالم» از لیبی، «فاطمه مغینه» فرزند عماد مغنیه از حزب‌الله لبنان، یک نفر از مصر سخنرانی کردند.

سپس سید علی خامنه‌ای سخنرانی کرد.

وی در سخنرانی به جوانان انقلابی گفت: شما «حاملان بشارت‌های بزرگ برای آیندهٔ امت اسلامی» اید و «هر کدام از شما، حامل یک بشارت بزرگ اید. وی افزود: «بدانید امروز تاریخ جهان، تاریخ بشریت، بر سر یک پیچ بزرگ تاریخی است. دوران جدیدی در همهٔ عالم دارد آغاز می‌شود. نشانهٔ بزرگ و واضح این دوران عبارت است از توجه به خدای متعال و استمداد از قدرت لایزال الهی و تکیهٔ به وحی. بشریت از مکاتب و ایدئولوژی‌های مادی عبور کرده است. امروز نه مارکسیسم جاذبه دارد، نه لیبرال‌دموکراسی غرب جاذبه دارد - میبینید در مهد لیبرال دموکراسی غرب، در آمریکا، در اروپا چه خبر است؛ اعتراف می‌کنند به شکست - نه ناسیونالیستهای سکولار جاذبه‌ای دارند. امروز در میان امت اسلامی، بیشترین جاذبه متعلق است به اسلام، به قرآن، به مکتب وحی؛ که خدای متعال وعده داده است که مکتب الهی و وحی الهی و اسلام عزیز می‌تواند بشر را سعادتمند کند. این یک پدیدهٔ بسیار مبارک و بسیار مهم و پرمعنائی است.»

او این قیام‌ها را پیش‌زمینهٔ قیام ضد استبداد جهانی خواند که گفت عبارت است از «شبکهٔ فاسد و خبیث صهیونیستی و قدرت‌های استکباری». او گفت «این پیچ تاریخی‌ای که گفتم، عبارت است از تحول از سیطرهٔ چنین دیکتاتوری‌ای به آزادی ملت‌ها و حاکمیت ارزش‌های معنوی و الهی؛ این پیش خواهد آمد؛ استبعاد نکنید.»

او آمریکا را «شیطان بزرگ» خواند که ته کار استعمار فرانسه و انگلستان است. هم‌چنین گفت آن‌ها «غدهٔ سرطانی صهیونیسم» را در دل خاورمیانه کاشتند.

او گفت «مبارزه، مبارزهٔ همت‌ها و عزم‌ها و اراده‌هاست. هر طرف ارادهٔ قوی‌تری داشته باشد، او غالب است. آن کسی که دلش متکی به خدای متعال است، او غالب است. ﴿ان ینصرکم اللَّه فلا غالب لکم﴾[۱]»

وی دو تا از بزرگترین آفت‌هایی القایی غرب به ما را «تلقین و تزریق ناتوانی ملت‌های مسلمان» و «بی‌نهایت بودن و غیر قابل شکست بودن قدرت دشمنان ما» دانست. او افزود «امروز برای ملتهای مسلمان عینی شده است که این هر دو باور، غلط اندر غلط است. ملت‌های مسلمان می‌توانند پیش بروند؛ می‌توانند مجد و عظمت اسلامی را که یک روز در اوج افتخار و در قلهٔ درخشندگی علمی و سیاسی و اجتماعی قرار داشتند، تجدید کنند و دشمن مجبور است در می‌دانهای متعددی عقب‌نشینی کند.»

او تاکید کرد: «این قرن، قرن اسلام است. این قرن، قرن معنویت است. اسلام عقلانیت را و معنویت را و عدالت را با یکدیگر به ملت‌ها هدیه می‌دهد؛ اسلامِ عقلانیت، اسلامِ تدبر و تفکر، اسلامِ معنویت، اسلامِ توجه و توکل به خدای متعال، اسلامِ جهاد، اسلامِ کار، اسلامِ اقدام؛ این‌ها تعالیم خدای متعال و تعالیم اسلامی است به ما.»

او گفت دشمن هر توطئه‌ای توانسته‌است در این سی سال برضد ما کرده‌است و اگر نکرده‌است نتوانسته‌است و در همهٔ مرحله‌ها توی دهنشان خورده‌است و باخته‌اند. [شعار مرگ بر آمریکا (الموت لأمریکا)] رهبرب شکست دشمنان را وعدهٔ خدا خواند و گفت در راستی وعدهٔ خدا شکی نداریم.

او گفت: «امروز نهضت اسلامی در دنیای اسلام شیعه و سنی نمی‌شناسد؛ شافعی و حنفی و جعفری و مالکی و حنبلی نمی‌شناسد، زیدی نمیشناسد» و همه با تسلط «خباثت‌آمیز غرب و ... وجود غدهٔ سرطانی اسراییل» مخالف ایم. [فریاد مرگ بر اسراییل (الموت لإسرائیل)] هرجا احساس شود دارند کاری می‌کنند که به سود آمریکا و اسراییل است هوشیار باشیم و بدانیم بیگانه است. حرکت جایی درست است که ضد استکبار و استبداد و فساد باشد. «دیگر شیعه ایم، سنی ایم، از این کشور ایم، از آن کشور ایم، تفاوت نمیکند؛ باید همه یک‌جور فکر کنیم.» آیت‌الله خامنه‌ای گفت امروزه تمام دستگاه‌های رسانه‌ای دنیا می‌کوشند که به نام شیعه و سنی میان مسئلهٔ بحرین را در انزوا کنند ولی وجه مشترک همه اسلام و امت و وحدت اسلامی است. [فریاد «الله اکبر» و «وحدة وحدة إسلامية» (وحدت وحدت اسلامی)]

رهبری ایران گفت حرکت روشن است جون افق‌ها روشن است و «آینده، آیندهٔ بسیار روشنی است. آن روزی خواهد رسید که امت اسلامی به حول و قوهٔ الهی در اوج اقتدار و استقلال قرار بگیر» [شعار «هيهات منا الذلة» (ذلت از ما دور است)] او تاکید کرد که آینده مال شما جوانان (شرکت‌کننگان) است و شما آن روز را خواهید دید و به نسل‌های دیگر خواهید داد.


منابع

[ویرایش]
  1. آل عمران، ۱۶۰