رهبری ایران: آن‌هایی که در مغزهای الکلیِ آفت‌دیدهٔ خود خیالاتی برای ملت ایران در سر می‌پختند، آن‌ها فهمیدند در ایران چه خبر است

از ویکی‌خبر، مرجع خبری آزاد
جمعه ۲۸ بهمن ۱۳۹۰، ۱۷ فوریه ۲۰۱۲، ۰۳:۳۰:۰۰ ق.ظ.


در آستانهٔ سالگشت خیزش خونین مردم تبریز در ۲۹ بهمن ۱۳۵۶ در چلهٔ خیزش سرخ مردم قم در اعتراض به روزنامه اطلاعات، عده‌ای از اهالی آذربایجان به دیدار آیت‌الله خامنه‌ای رفتند.

او یا تقدیر از مردم آذربایجان و بیان علاقه‌اش دعا کرد و گفت: «-ان شاء الله- همهٔ شما به چشم خود آینده‌های روشن‌تری، شیرین‌تری، مطلوب‌تری را در خطهٔ ایران عزیز مشاهده کنید.»

سپس او به راهپیمایی ۲۲ بهمن پرداخت و گفت همه گفتند که راهپیمایی امسال از سال‌های پیش در تهران و شهرستان‌های دیگر پرشورتر و شادمان‌تر بود، زیرا ملت ایر ان حس کرد که کشور و نظام و اسلام عزیزش به انی حضور نیاز دارد.

او گفت که جبههٔ پرشر و ستیزه‌گر صهیونیسم جهانی و سرمایه‌داران تبلیغ می‌کردند که ملت ایران سست شده‌است می‌خواستند این را به ملت باورانند که ملت سست شده‌است تا عملا سست شود، آنگاه کشور بی‌دفاع و پشتوانه شده مسئولان تنها مانند. «روی خصوص بیست و دوی بهمن هم تکیه کردند، انواع و اقسام حیله‌های تبلیغاتی را به کار بردند تا شاید بتوانند این صحنهٔ حضور را خلوت کنند، خاموش کنند، بی‌رونق کنند؛ مردم این را فهمیدند. آنچه انسان را به اعجاب وادار می‌کند، آنچه که انسان را در مقابل عظمت این ملت کوچک می‌کند که چقدر این ملت با عظمت است، همین بصیرت و موقع‌شناسی ملت ایران است. ... این است که ملت را نگه داشته‌است، این است که کشور را حفظ کرده‌است. ملت ایران فهمید که امروز دشمن این هدف را دارد؛ با عمل خود، توی دهن دشمن زد؛ با حضور خود، تبلیغات دشمن را خنثی کرد.»

آیت‌الله خامنه‌ای گفت طبق گزارشی موثق که بش داده‌اند دست‌کم در هشتصد و پنجاه شهر کشور راهپیمایی کرده‌اند.

« این ملت ایران است، این بصیرت است، این موقع‌شناسی و حضور این ملت است. این ملت شکست نخواهد خورد. آن‌هایی که باید پیام را بگیرند، گرفتند. آن‌هایی که در مغزهای الکلیِ آفت‌دیدهٔ خود خیالاتی برای ملت ایران در سر می‌پختند، آن‌ها فهمیدند در ایران چه خبر است. البته در تبلیغات سعی کردند نگذارند این حقیقت منعکس بشود، اما آنی که باید بفهمد، فهمید. دستگاه‌های اطلاعاتی دشمنان ما و سیاست‌گذاران اصلی در کشورهای معارض با جمهوری اسلامی، فهمیدند که ملت قهرمان ایران این جور در صحنه است؛ این جور وسط میدان حاضر است. البته خواستند نگذارند افکار عمومی دنیا بفهمد. این هم رسواکنندهٔ آن‌هاست؛ این‌ها همان کسانی هستند که مدعی آزادیِ ارتباطات و اخبار و اطلاعاتند، ادعا می‌کنند که ما خبر را پنهان نمی‌کنیم، خبر را مستور نگه نمی‌داریم، سانسور نمی‌کنیم. »

رهبری سانسور خبر را مایهٔ رسوایی داوی‌گران آزادی خبر خواند و گفت اگر این جمعیت ده‌ها ملیونی راهپیمایی کشور را نمی‌گفتند در تهران هزار نفر آمدند!

« این‌ها هزاران نفر بودند؟ جمعیت میلیونی حاضر در عرصه، در روز بیست و دوی بهمن در تهران هزاران نفر بودند؟ گفتند در کل کشور ایران، صدها هزار! این‌ها صدها هزار نفر بودند؟ در هر کدام از شهرهای بزرگ کشور صدها هزار جمعیت جمع شدند، ده‌ها میلیون انسان آمدند توی صحنه. تبلیغات این جوری است. خب، ما دروغ و تقلب و خدعه و تزویرهای حقارت‌آمیز را از دشمن کم ندیدیم؛ از اول انقلاب تا امروز همیشه همین جور بوده؛ باز هم همین جور خواهد بود، لکن هدف آن‌ها برآورده نمی‌شود. »

وی افزود وقتی پیام صادقانهٔ ملت از دل برآمد کار خودش را می‌کند و این احساس حضور و انقلابی‌گری مانند هوای خوش بهاری همه را بهره‌مند کند و نمونه‌اش شمال آفریقا است.

« ... در کشورهای اسلامی، که یکایک دل‌ها در طول این سال‌های متمادی به تدریج احساس هویت می‌کنند، احساس شخصیت می‌کنند. اسلام در حرکت عظیم خود به یک نقطهٔ حساس رسیده‌است. نسل‌های آینده خیلی چیزهای بزرگ و مهمی را مشاهده خواهند کرد، دنیا از این رو به آن رو خواهد شد. این سیاست‌های مسلطِ مادیِ مستکبرانه که ملت‌ها را به بند کشیدند، این‌ها به تدریج مضمحل خواهد شد، آب خواهد شد، نابود خواهد شد؛ این آیندهٔ دنیا است. کانون اصلی هم این‌جا است، جوشش اوّلی هم از اینجا شروع شده‌است و این ملت ایستاده‌است. »

وی نکتهٔ این ایستادگی این است که خیلی‌ها آن روز را ندیده درک نکرده‌اند و این واماندگی در گذشته نیست.

رهبری از مردم آذربایجان حسابی تعریف کرد و گفت ایشان در سدهٔ گذشته در صف نخست تحول‌ها بوده‌اند. از جمله پیش از مشروطه با و مشروطه و جنبش اسلامی از پانزده خرداد و انقلاب و پس از انقلاب جنگ. به‌ویژه این که اگر حرکت ۲۹ بهمن نبود معلوم نبود حرکت ۱۹ دی قم به بار نشیند. نیز دو شهید محراب از پنج شهید از تبریز اند.

وی گفت ما تحقیرشده و ذلیل بودیم و ملت حرکت کرد و «آنچه امروز ملت ایران داعیه دارد، عبارت است از مبارزهٔ با ظلم جهانی، مبارزهٔ با استکبار جهانی» البته این برای خود ملت برکات دارد و با نترسیدن از هیمنهٔ دشمن دانش و اقتصاد و مسئله‌های اجتماعی‌اش پیش رفته جوانش آگاه شده در دیگر ملت‌ها نیز تاثیر می‌گذارد و اندیشه و دین و شعارش دنیا را فرامی‌گیرد.

« این ملت، این جوانان، این همت‌ها، این استقامت‌ها، کشور را مثل دستهٔ گل خواهد ساخت و ان‌شاءالله الگویی خواهد شد برای دنیای اسلام. آنچه که ما لازم است دنبال بکنیم همین است که خط صحیح، صراط مستقیم، صراط اللَّه، راه خدا، راه اسلام، راه دیانت، راه شریعت را دنبال کنیم؛ هوشیار باشیم، بیدار باشیم، به وظائفمان عمل کنیم. »

وی با اشاره به انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت عروسک‌های خیمه‌شب‌بازی همیشگی به کار افتاده‌اند تا بی‌رونقش کنند.

« خدا با شماست، خدا با شماست. «من کان لله کان الله له»[۱] (هرکس برای خدا باشد، خدا برای اوست)؛ وقتی ملت در راه خدا حرکت می‌کند، خدا به او کمک می‌کند، سنت‌های الهی به او کمک می‌کنند. دل‌های مردم دست خدا است. این عزم و اراده‌های راسخ، مصنوع ید قدرت الهی است و ان‌شاءالله خدای متعال در این انتخابات هم به این مردم کمک خواهد کرد. ان‌شاءاللَّه انتخابات مجلس نهم پرشور، بااحساس، بابصیرت، با حضور فراوان مردم انجام خواهد گرفت تا به توفیق الهی مجلس خوبی نصیب مردم بشود. »


منابع

  1. بحار الانوار، چاپ بیروت، ج ۷۹، ص ۱۹۷