پرش به محتوا

رهبر ایران در دیدار خبرگان: تقدیر از هاشمی، تحذیر از فضای تهمت و بی‌اخلاقی‌

بررسی‌شده
از ویکی‌خبر، مرجع خبری آزاد
(تغییرمسیر از تقدیر از هاشمی رفسنجانی توسط رهبر جمهوری اسلامی ایران)
جمعه ۲۰ اسفند ۱۳۸۹، ۱۱ مارس ۲۰۱۱، ۰۳:۳۰:۰۰ ق.ظ.

علی خامنه‌ای، در دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری، ضمن «خلاف شرع» دانستن «رفتارهای توهین‌آمیز» در رفتارها، از اکبر هاشمی رفسنجانی قدردانی کرد. وی ابراز داشت: دشمنان جمهوری اسلامی انتظار داشتند میان «خبرگان» اختلاف به‌وجود آید اما با تدبیر ایشان این مسئله به سود جمهوری اسلامی تمام شد. وی افزود: «با توجه به سابقه عقل و احساس مسئولیتی که همیشه در ایشان دیده‌ایم، انتظار همین رفتار را داشتیم.» علی خامنه‌ای، به فضای قبل از انتخابات هیئت رئیسه مجلس خبرگان اشاره کرده و گفت:«آنان انتظار داشتند میان خبرگان اختلاف بوجود آید و مسابقه خدمت به رقابت منفی برای تصرف موقعیت‌ها و جایگاه‌ها تبدیل شود اما به برکت اخلاص خبرگان و عقل و تدبیری که در رفتارها و گفتارها مشاهده شد، این مسئله به فضل الهی، به خیر اسلام و جمهوری اسلامی تبدیل شد.»

علی خامنه‌ای در قسمت دیگری از سخنانش، ضمن این‌که بر پرهیز از غفلت‌های ناشی از احساساتی شدن تاکید کرد گفت:از همه، بخصوص جوانان عزیز می‌خواهم که نگذارند فضای غیبت، تهمت، هتاکی و شکسته شدن حریم‌ها ادامه پیدا کند که اگر ادامه یابد مانند یک بیماری به همه چیز سرایت می‌کند. وی ضمن بدون اشکال شمردن انتقاد، مخالفت و بیان صریح و شجاعانه عقاید اظهار داشت: همه این مسائل باید «به‌دور از هتک حرمت و اهانت و فحاشی»، بیان شود تا اعصاب جامعه و آرامش مردم را بر هم نزند و همه در این زمینه مسئولند.

وی به «رفتارهای خلاف اخلاق» در «بعضی نماز جمعه‌ها یا محیط‌های درس» اشاره و آن‌را از عوامل تضعیف جمهوری اسلامی ایران خواند. وی بیان داشت: «فضای اهانت و هتک حرمت، مخالف اسلام، خلاف شرع و خلاف عقل سیاسی است و موجب خشم خداوند می‌شود...» وی با اشاره قرار دادن برخی مطبوعات، وبلاگ‌ها و جمعی از جوانان گفت: «برخی افراد، خدمات و تلاش‌های نظام، و زحمات شبانه‌روزی و مخلصانه مسئولان از جمله دولت‌مردان را با شنیدن یک خبر دروغ، زیر سئوال می‌برند که این رفتار هم خلاف است و باید از آن پرهیز شود.» این سخنان رهبر جمهوری اسلامی را به حملات اخیر اکبرهاشمی رفسنجانی و خانواده وی مربوط دانسته‌اند.

خامنه‌ای هم‌چنین بیان داشت که «گاهی نفوذی‌ها وارد اجتماعات اشخاص مؤمن و مخلص می‌شوند و آن‌ها را به حرکتی انحرافی می‌کشانند که از این هم، نباید غفلت کرد.»

وی برخی نحوه رفتاری توسط برخی افراد را یک اشتباه و تصور کاملاً غلط دانسته و گفت: برخی جوانان با اخلاص، مؤمن و خوب، متأسفانه تصور میکنند اینگونه اقدامات وظیفه‌است اما این رفتارها، دقیقاً خلاف و عکس وظیفه‌است.

منابع