پاسخ سازمان غذا و دارو به اعتراض واردکنندگان کالاهای آرایشی و بهداشتی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌خبر، مرجع خبری آزاد
[نسخهٔ بررسی‌نشده][نسخهٔ بررسی‌نشده]
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
نو
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۶: خط ۲۶:





[[رده:آسیا]]
[[رده:خاورمیانه]]
[[رده:خاورمیانه]]
[[رده:ایران]]
[[رده:ایران]]

نسخهٔ ‏۱۵ نوامبر ۲۰۱۶، ساعت ۱۳:۰۴

سه‌شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۵ نوامبر ۲۰۱۶، ۰۱:۰۳:۳۴ ب.ظ.
سلامتی
دیگر اخبار مربوط:


سرپرست سازمان غذا و دارو در پی اعتراض برخی واردکنندگان به سخت‌گیری‌های واردات کالاهای آرایشی و بهداشتی گفت: این سخت‌گیری‌ها در جهت حمایت از تولید کالاهای داخلی اعمال می‌شود.

« دیناروند روز دوشنبه در گفت‌وگو روشن کرد: محدودیت‌های وارداتی کالاهای آرایشی و بهداشتی تنها محدود به کشوری مانند ترکیه نیست و اصولاً محدودیت‌های این سازمان برای کشورها نیست بلکه برای گروه کالاهایی است که مشابه آن کالاها، داخل کشور تولید می‌شود. »

رسول دیناروند روز دوشنبه در گفت‌وگو با گزارشگر سلامت ایرنا روشن کرد: محدودیت‌های وارداتی کالاهای آرایشی و بهداشتی تنها محدود به کشوری مانند ترکیه نیست و اصولاً محدودیت‌های این سازمان برای کشورها نیست بلکه برای گروه کالاهایی است که مشابه آن کالاها، داخل کشور تولید می‌شود. سرپرست سازمان غذا و دارو گفت: نباید اجازه دهیم محصولاتی وارد کشور شود که حتی کیفیت آنها از تولیدات خودمان هم ممکن است پایین‌تر باشد. دیناروند افزود: اما واردکنندگان متأسفانه از این رانت وارداتی بودن و اینکه کیفیت کالاهای وارداتی بهتر است، استفاده می‌کنند و متأسفانه جو فرهنگی در کشور برای استفاده از کالاهای وارداتی ایجادشده و اصلاح نمی‌شود.

وی تأکید کرد: در سخت‌گیری‌های واردات، «کشور» مد نظر نیست؛ این‌طور نیست که بگوییم ورود کالا از کشور خاصی ممنوع‌الوروداست؛ گفتنی است اخیراً برخی شرکت‌های ترکیه‌ای در نامه‌ای به سازمان غذا و دارو از محدودیت واردات کالاهای خود گلایه کرده بودند.

منابع