از افسانه خواندن هلوکاست تا شکافتن انتخابات و توهم خواندن ادعاهای اوباما؛ رهبری ایران اسلام را مادهٔ اصلی مردم‌سالاری دینی خواند

از ویکی‌خبر، مرجع خبری آزاد
جمعه ۱۹ اسفند ۱۳۹۰، ۹ مارس ۲۰۱۲، ۰۳:۳۰:۰۰ ق.ظ.


پنج‌شبنه ۱۸ اسفند ۱۳۹۰ خبرگان رهبری به دیدار سید علی خامنه‌ای رهبری ایران رفتند.

در آغاز دیدار محمدرضا مهدوی کنی رییس خبرگان سخنرانی کرد.

سپس آیت‌الله خامنه موضع‌گیری‌های مهمی را بیان کرد.

سپاس‌گزاری از خدا و مردم برای انتخابات

وی با بیان این که هرکس باید وظیفه‌اش را بکند و نتیجه با خدا است ولی باید همت را بر پیشرفت گماشت، از حضور به‌هنگام و پراثر مردم در این انتخابات سپاسگزاری کرد و گفت مردم سنگ تمام گذاشنتد. او تاکید کرد هرکه بداند دشمنان چه کارهایی کرده‌اند می‌فهمد مردم چه کار بزرگی کرده‌اند.

او افزود همه از خدا و برای خدا است و باید از خدا نخست تشکر کرد و الکی به کسی نمی‌دهند و «موجبات رحمت» است و مردممان این را فراهم کردند. «جبههٔ سپاس در برابر خدای متعال بر خاک می‌گذاریم هم از مردم عزیزمان با همهٔ وجود تشکر می‌کنیم و امیدوار ایم خداوند پاداش کافی و کامل به مردم عطا کند.

او گفت انتخابات گذرا نیست و اثرگذار است و رکن مهم نظام مردم‌سالاری دینی است و هرکه به نظام اسلامی اعتقاد دارد گرچه اعتراض‌هایی داشته‌باشد انتخابات را وظیفه‌اش می‌داند و این واجب را می‌گزارد. او انتخبات را رکن نظام خواند.

آیت‌الله خامنه‌ای انتخابات را سیلی‌ای بیدارکننده دانست که کسانی که دربارهٔ آیندهٔ نظام و کشور و دشمن توهم دارند حقیقت را جلوشان می‌گذارد.

موضع‌گیری در برابر موضع‌های اوباما

« ما دو روز پیش از این شنیدیم که رئیس‌جمهور آمریکا گفته است ما به جنگ با ایران فکر نمی‌کنیم. خیلی خوب؛ این خوب است، این حرفِ عاقلانه‌ای است، این خروج از توهّم است. در کنارش گفته است که ما با تحریم، مردم ایران را به زانو درمی‌آوریم - نقل به مضمون - این توهّم است. آن خروج از توهّم در آن بخش اول خوب است، باقی ماندن در توهّم در این بخش دوم به آن‌ها ضربه خواهد زد. وقتی انسان محاسباتش بر مبنای توهّم بود، بر مبنای واقعیت‌ها نبود، پیداست که در برنامه‌ریزی‌ای که بر اساس این محاسبات انجام می‌دهد، شکست خواهد خورد؛ و این، همین است. »

اهمیت انتخابات

رهبری انتخابات را نمایانگر اعتماد مردم به نظام خواند. او گفت برخی پس از انتخابات ۸۸ می‌پنداشتند اعتماد از مردم رفت که انتخابات پاسخی قاطعی به این داوی بود. نکتهٔ دوم که اشارتاً عرض شد، این است که انتخابات نشان‌دهندهٔ اعتماد مردم به نظام است.

« هر یک رأی، در واقع رأی به نظام جمهوری اسلامی بود. این اکثریت قاطعی که به میدان آمدند، یکی از بالاترین رقم‌ها و نسبتهای انتخابات ما در طول این سی و سه سال بود. بعد از گذشت سی و سه سال، مردم اینجور وارد میدان می‌شوند؛ این نشان‌دهندهٔ اعتماد کامل است. »

وی نکتهٔ مهم دیگر انتخابات را بصیرت و تحلیل داشتن مردم هنگام رای دانست، از رای‌اولی‌ها تا کهنسالان می‌گفتند رای می‌دهند چون گرگان گرسنه کمین کرده‌اند. ایشان می‌پنداشتند ایران بره است ولی نمی‌دانند شیر است.

آیت‌الله خامنه‌ای مسئولیت این مجلس را سنین و اهمیت کشور را به تنظیم قوانین خواند و گفت باید قانون خوب و تدبیری گذارند. وی افزود باید هوشمندانه و بااخلاص از بی‌انصافی پرهیخت و «واقعاً آن چیزی که اساس قضیه است، اخلاص است ... نفوذ کلمهٔ امام و روْ شدن آن چیزی که امام طراحی کرده بودند، بیشتر به خاطر اخلاص امام بود. واقعاً همین جور بود؛ مرد بااخلاصی بود، وجودش سر تا پا اخلاص بود. ما اگر اخلاص داشته باشیم، کارهایمان پیش می‌رود. هم مسئولین در قوهٔ مقننه، هم در قوهٔ قضائیه، هم در مناصب روحانی، هم در مناصب نظامی - در مناصب گوناگون - آن چیزی که لازم است، این است که ما تکلیف را بشناسیم و برای خاطر تکلیفمان کار را انجام بدهیم؛ ملاحظات دیگر را مخلوط نکنیم.»

رهبری از همه برای برگذاری امن و خوب انتخابات سپاسگزاری کرد و این را الگوی مردم‌سالاری اسلامی خواند.

اسلام

« در مردم‌سالاری اسلامی، روح، لُب و مادهٔ اصلی عبارت است از اسلام؛ از این هیچ تخطی‌ای نباید بشود؛ و وجود ندارد و ان‌شاءاللّه بعد از این هم نخواهد داشت. در تنظیم قوانین، در گزینش افراد، معیار ما اسلام است. شکل کار، قالب کار، روش مدیریت، مردم‌سالاری است؛ یعنی مردم اند که وارد صحنه می‌شوند، به اسلام هم از بن دندان عقیده دارند؛ ولو حالا ممکن است کسی از ظواهر بعضی از آن‌ها حدس نزند که این‌ها به اسلام و به نظام اسلامی پایبند اند؛ اما واقعاً پایبند اند، اسلام را دوست می‌دارند. »

سید علی خامنه‌ای گفت: تجربهٔ این سی‌وسه سال نشان داده‌است اسلام می‌تواند باعث پیشرفت همه‌جانبهٔ کشوری شود و ملتی را سربلند کند، می‌تواند پویش اخلاقی و تقوایی درست کند؛ این‌ها برای کشورمان رخ داده‌است.

« اسلام همچنان لُب و محتوا و مادهٔ اصلی حرکت نظام ماست، شکل هم شکل مردم‌سالاری است؛ از هم جدا نیستند. یعنی این مردم‌سالاری هم باز از خود اسلام سرچشمه گرفته. این که گفته بشود ما مردم‌سالاری را از غربی‌ها یاد گرفته‌ایم، خطاست. صورت ظاهر، یکی است؛ اما مردم‌سالاری ما ریشه در یک معرفت دینی دیگر و یک جهان‌بینی دیگری دارد، تا آنچه که آن‌ها می‌گویند. ما برای انسان‌ها کرامت قائلیم، برای رأی آن‌ها ارزش قائلیم و حضور آن‌ها را وسیله‌ای می‌دانیم برای اینکه اهداف الهی تحقق پیدا کند و بدون آن امکان‌پذیر نیست و آن‌ها جور دیگری عمل می‌کنند »

هلوکاست

وی با افسانه خواندن هلوکاست دربارهٔ هلوکاست گفت:

« در یک کشوری کسی به افسانهٔ هولوکاست اعتراض می‌کند، می‌گوید من قبول ندارم؛ او را زندان می‌اندازند، محکومش می‌کنند که چرا یک حادثهٔ پنداریِ تاریخی را انکار می‌کنی! حالا گیرم پنداری هم نباشد، واقعی باشد؛ خیلی خوب، انکار یک حادثهٔ واقعیِ تاریخی مگر جرم است؟ اگر برای کسی روشن نشد، ثابت نشد و او انکار کرد یا حتّی در آن تردید کرد، او را بیندازند زندان! »

وی گفت الان در كشورهاى مدعى تمدن در اروپا اگر کسی به پیغمبر اعظم که مقدس یک‌ونیم ملیارد مسلمان است توهین کنند -که امروزه صریحا اهانت می‌کنند- اهانت کند کسی حق ندارد به او اعتراض کند كه چرا شما اين كار را كرديد!اين چه چهارچوبهاى غلط و مفتضحى است.

الگوی مردم‌سالاری دینی

او چارچوب‌های غرب را چنین خواند و و گفت چارچوب الاهی ما این است:

« ما با فساد مخالف ایم، با فحشا مخالف ایم، با انواع و اقسام انحرافات بشری مخالفیم، برابر آنچه شریعت و دین به ما می‌آموزد. ما معتقد ایم باید در مقابل این انحراف‌ها ایستاد، راه‌های زندگی را باید از اسلام و قرآن و الهام الهی و وحی الهی گرفت. این چهارچوب ماست. این شد مردم‌سالاری دینی؛ این الگوی ماست. »

وی گفت اگر ملت‌های اسلامی می‌خواهند بدانند داعیهٔ ما چیست بدانند که ما از اسلام صرف‌نظر نمی‌کنیم و در همه‌چیز زندگی پیروی‌اش را واجب می‌دانیم و قالبمان هم برای درآمدن به این میدان مردم‌سالاری دینی است. رهبری خاطرنشان کرد:مردم باید بیایند و انتخابات کنند و مجری را تعیین کنند و همه‌چیز با حضور و عزت و کرامت مردم است.


منابع