پرش به محتوا

احمدی‌نژاد: اگر همه جمع شوند و از شش طرف آتش ببارند، به خدا ذره‌ای از آرمان‌های الهی انقلاب عقب‌نشینی نخواهیم کرد

بررسی‌شده
از ویکی‌خبر، مرجع خبری آزاد
پنج‌شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۰، ۱۶ فوریه ۲۰۱۲، ۰۳:۳۰:۰۰ ق.ظ.


محمود احمدی‌نژاد رییس‌جمهوری ایران ۲۵ بهمن در نشست سراسری سازمان فراگیر مشاوران جوان ریاست جمهوری سخنرانی کرد. در نشست بیش از ۴۵۰۰ نفر بودند، از رایزنان جوان استانداری‌ها تا دستگاه‌های اجرایی در تالار بزرگ وزارت کشور بودند.

جمعیت برای احمدی‌نژاد شعارهایی مانند «علمدار ولایت/پیرو خط رهبر»، «احمدی! احمدی!/حمایتت می‌کنیم»، «صل علی محمد/یاور رهبر آمد» می‌دادند.

احمدی‌نژاد گفت: سازمان فراگیر مشاوران جوان باید با سازماندهی و برنامه‌ریزی مناسب، موضوعات مهم کشور در زمینه‌های مختلف از جمله بانکداری و کشاورزی را در دستور کار قرار داده و برای اصلاح وضع موجود راه‌حل‌های مناسبی را به مسئولین ارائه دهد.

رییس جمهور با تاکید بر اینکه دولت بر عهدی که با مردم داشته تا آخر ایستادگی و پافشاری خواهد کرد، گفت: امروز در حضور جوانان، یکبار دیگر با ملت ایران تجدید عهد می‌کنیم که حتی اگر همه مستکبران، شیاطین و بدخواهان عالم با تمام توان علیه ما بسیج شوند، سرِ سوزنی از آرمان‌های الهی و انقلابی دست نخواهیم کشید.

او تاکید کرد که فلسفهٔ تشکیل مشاوران جوان در دولت نهم و دهم به فلسفه انقلاب و جمهوری اسلامی ایران و ضرورت این که باید ایران را به عنوان جامعه الگو و شاهد بسازیم، بر می‌گردد.

وی با توصیف ایران و وضع ملت ایران در تاریخ با بیان این که طبق اعلام سازمان‌های معتبر جهانی، اقتصاد ایران به رغم شرایط نامناسب اقتصادی در جهان در رتبهٔ هفدهم جهان قرار گرفته که به زودی به رتبهٔ پانزدهم خواهد رسید.

«اعتقادات اسلامی در بین ملت ایران همواره ریشه‌دار بوده و به‌رغم این که برخی از مردم و کشورهای جهان در ۱۴۵۰ سال قبل در جا زده و همان تعصب‌ها و روحیه‌ها و تحجرها را دارند، ملت ایران با فهم و درک عمیق از اسلام به هیچ وجه قابل مقایسه با دیگر کشورها نیستند، چرا که ملت ایران هنگامی که اسلام را پذیرفت، هم توانست خود را ارتقا دهد هم موجب گسترش اسلام در جهان شد.»

رییس‌جمهور گفت که جهان به سرعت به سمت نظام واحد پیش می‌رود.

او با ریشه‌ای خواندن تفاوت اندیشهٔ ما با اروپا گفت: اگر دولت آمریکا تصمیم می‌گیرد تا عراق و افغانستان را اشغال کرده برای رسیدن به مقاصد خود میلیون‌ها انسان را بکشد، پیش از آن این موضوع را تئوریزه کرده و برای آن منطق و مکتب خاصی ایجاد کرده و به آن مشروعیت داده‌است. اومانیسم اصالت حقیقت انسان نیست، بلکه اصالت تمایلات فردی انسان‌ها است که به انسان اجازه می‌دهد بدون محدودیت هر کاری را انجام دهد و این با نگاه ما به انسان و انسانیت، جهان و روابط بین انسان‌ها، تفاوت زیادی دارد. در فرهنگ غرب و نظام سلطه،‌ آزادی به معنای رهایی تمام تمایلات انسانی به شرط عدم تعدی به دیگران است، اما در فرهنگ اسلامی و آرمانی ما آزادی در عبودیت خدا قرار داشته و ما تنها راه آزادی را توحید و عبودیت انسان می‌دانیم و معتقد ایم انسانی که از شرّ خودپرستی و مادی‌گرایی و زورگویی و شهوت‌رانی و دلبستگی‌ها و اسارت‌ها و ناآزاد در برابر دنیا تسلیم شده‌باشد، در اوج بدبختی قرار دارد.

او تاکید کرد که اگر می‌خواهیم پیام خود را به دنیا عرضه کنیم، باید الگوهای عملی و عینی را در کشورمان برپا کنیم تا پشتوانهٔ الگوهایمان شود.

احمدی‌نژاد گفت ایران باید الگوی جایگزین سرمایه‌داری و مارکسیسم را بر پایهٔ توحید ارایه کند.


« رمز پیروزی، عزّت و موفقیت ما کار برای خدا و اخلاص است و اگر اخلاص در کارها نباشد، هیچ ارزشی وجود نخواهد داشت و باید در تمامی تحولات سیاسی و اجتماعی از خودمان مراقبت کنیم و همواره خود را بسنجیم که به چه میزان در مسیر ارزش‌های انسانی و الهی ارتقا یافته به تعالی رسیده‌ایم »

وی به ساختارهای مشکل‌دار و ناقص درونی اشاره کرد و گفت باید تغییرش دهیم.

« امروز کسانی که دیگر نمی‌توانند دولت را به بی‌عدالتی و کم‌کاری و ناتوانی در ادارهٔ کشور و امور اقتصادی متهم کنند، با توسل به روش‌های مختلف قصد دارند برچسب‌هایی را به دولت خدمتگزار برای رسیدن به مقاصدشان بزنند، اما تمام این تهمت‌ها و حرف‌هایی که زده می‌شود، به نوعی حاصل تلاش عده‌ای برای ایجاد یک بازی سیاسی در کشور است که می‌خواهند دولت پافشاری بر ارزش‌ها و ایستادگی در برابر دشمنان را کنار گذاشته و تمام وقت خود را صرف پاسخ به این سخنان بیهوده کند که البته دولت هرگز در مسیر آنها حرکت نکرده نخواهد کرد. »

وی گفت اخیرا برخی خودشان بازار ارز و سکه را به هم ریخته ضد دولت جو ساختند.

« در دنیا هم نبرد اصلی بر سر عدالت است. البته عدالت برآمده از توحید. ما عدالت مارکسیسمی و عدالت آمریکایی و این‌ها را نمی‌گوییم؛ «عدالت اسلامی»، عدالت الاهی. باید دغدغهٔ عدالت داشته‌باشیم، دغدغهٔ عدالت! جانمان را بگذاریم پایش! ... من به شما عرض کننم: این فشارهایی که از داخل و بیرون و فلان می‌آید به خدا اگر صد برابر هم بشود بنده حاضر نیستم به اندازهٔ یک ریال بر خلاف عدالت یا حقوق ملت یک سندی را امضا کنم. ... باید بسوزیم و حساس باشیم. »

وی گفت جمهوری اسلامی ایران و انقلاب بزرگ اسلامی برای برپایی داد و آزادی درست شده‌است و نظام ولایت و امامت در بالاترین سطح آزادی است.

رییس‌جمهوری به بانکداری و نظام مالیاتی پرداخت و گفت باید اصلاح اساسی شود.

« دنیا در حال تحول است. تقریبا همه‌جای دنیا به هم خواهد ریخت -به شما بگویم- برای این که فلسفهٔ نظام موجود زیر سوال رفته‌است. همه ناراضی اند. یک پتانسیل عظیمی درست شده‌است در دل ملت‌ها، قیام خواهند کرد، در اروپا، در آمریکا؛ نه این که حالا چهار نفر جمع شده‌اند یا یک عده‌ای جمع شده‌اند در آن وال‌استریت ما می‌گوییم الان کار آمریکا تمام است، نه! یک موجی دارد می‌رود در بدنهٔ ملت‌ها؛ نارضایتی از وضع موجود، مطالبهٔ یک سطح بالاتر، معلوم است که جایگزین نظم موجود نظم علوی و نظم مهدوی است، روشن است. [صلوات جمعیت] اما کَی با چه سرعتی، بستگی به ماها دارد. الگو بسازیم، یک نمونه بسازیم بگذاریم جلو چشم دنیا. بگوییم آقا این یک جلوه‌ای است، یک نازله‌ای است، یک رشحه‌ای است، یک نمونهٔ کوچولوی کوچولو از آن عظمت است. قرار است بسازیم. »

احمدی‌نژاد تاکید کرد:

« ما یک عهدی داریم، پای این عهد هستیم، پای این عهد هستیم. یک بار دیگر این عهد را تجدید می‌کنیم. می‌خواهم از قول شما بگویم، از قول همکارانم بگویم. بالاخره ایستادگی بر ارزش‌ّا هزینه دارد، هزینه دارد. این کارهایی که می‌کنند چیزی نیست. به خدا اگر همهٔ مستکبران عالم اجدادشان را هم صدا کنند از آن دنیا از جهنم بیایند، همهٔ شیاطین عالم جمع شوند، همهٔ بدخوهان، همهٔ حسودان، نامردان عالم جمع شوند، همهٔ توانشان را به کار بگیرند، از شش جهت آتش ببارند، به خدا ما سر سوزنی از آرمان‌های الاهی انقلاب عقب‌نشینی نخواهیم کرد. »



منابع